Dit nieuws zat er aan te komen! Nu dat alle 1D-leden flink aan hun solocarrière aan het bouwen zijn, was het niet te ontkomen dat een van de jongens iets extra's zou gaan doen... En de eer is nu aan Niall Horan! 

Vandaag werd bekend gemaakt dat hij een contract heeft getekend bij het wereldwijd bekende modellenbureau Wilhelmina Models, dit vertelde hij in een exclusief interview met Vanity Fair.


Niall vertelt in het interview: "I wouldn’t say I was a model. I’m far from that, but obviously Wilhelmina thinks different. It’s gonna be fun to see what happens. Now that it’s been put in front of me I’m just really excited about it to be honest." 

Hij vindt zelf dus niet dat hij een model is, maar is wel heel erg benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Nu dat hij het vertrouwen krijgt van het modellenbureau Wilhelmina is hij heel erg nieuwsgierig en enthousiast geworden.

Modellen collega's

Naast Niall Horan staan Shawn Mendes en Nicki Minaj ook onder contract bij het modellenbureau, dus worden ze nog een keertje collega's!

Hier hebben we natuurlijk totááaál geen problemen mee. Want ja, Niall Horan die voor ons gaat poseren is helemaal niet mis. ;-) Wij kunnen niet wachten op de eerste foto's!

Foto: AFP