Backstreet Boy Nick Carter gaat trouwen. De 34-jarige zanger stapt op 12 april in het huwelijksbootje met zijn vriendin Lauren Kitt. Dat verklapte Nick maandagavond vlak voor het optreden van de Backstreet Boys in Ahoy Rotterdam.

Nick en Lauren, die fitnessinstructrice is, zijn al sinds 2008 een setje. Begin vorig jaar vroeg de zanger zijn vriendin ten huwelijk, maar een trouwdatum hadden ze toen nog niet. Eerder dit jaar vierden de twee wel al een groot vrijgezellenfeest in Las Vegas.

''Het wordt 12 april. En het wordt Los Angeles'', zegt de 'I Want It That Way'-zanger Carter. Zelf is Nick de komende weken met de Backstreet Boys op tournee door Europa, dus de voorbereidingen laat hij aan zijn verloofde over. ''Ik ben toch niet zo goed in dat soort dingen. Als ze uiteindelijk maar 'ja' zegt, dan ben ik gelukkig.'' Gisteren traden de BSB op in Ahoy Rotterdam met hun 'Q-music presents: In A World Like This Tour' en zondag 30 maart staan ze nog een keer in de HMH in Amsterdam.

Nick is de laatste van de Backstreet Boys die in het huwelijksbootje stapt. ''Ik heb inderdaad een beetje lang gewacht, maar nu ben ik er echt helemaal klaar voor. Als je echt van iemand houdt, weet je dat gewoon.''