Traditiegetrouw staan de MTV Video Music Awards garant voor opmerkelijke momenten en opstootjes. Ruim een maand voor de awardshow is het eerste relletje al geboren dankzij Nicki Minaj en Taylor Swift.

Gisteren werden de genomineerden bekend en de rapper is niet blij met haar 3 nominaties. "Hey mensen @MTV, bedankt voor de nominaties. Heeft Feeling Myself de deadline gemist of...", tweette Nicki gisteren na de bekendmaking.

"Als ik een ander 'soort' artiest zou zijn, zou Anaconda ook zijn genomineerd voor beste choreografie en Video van het Jaar", vervolgt ze over haar track die voor veel reactie zorgde op social media. "Zo'n impact en dan geen nominatie voor Video van het Jaar?"

Taylor Swift voelt zich aangesproken

"Als je in je video vrouwen met erg slanke lichamen viert, word je genomineerd voor de video van het jaar", concludeerde Nicki haar tirade. Maar daarmee was de kous niet af, want Taylor Swift voelde zich plots aangesproken.

"Ik heb altijd niets dan liefde en steun voor je gehad. Het is niets voor jou om vrouwen tegen elkaar op te zetten", reageerde ze op de rapper. Maar de 'Starships'-ster was weer verbaasd over de reactie van Taylor.

Ze tweette terug: "Huh? Je hebt mijn berichten vast niet goed gelezen. Ik heb geen woord over jou gezegd. Ik hou net zoveel van jou. Maar je zou hier iets over moeten zeggen."

Taylor probeerde positief af te sluiten: "Als ik win, kom alsjeblieft het podium op met me! Je bent uitgenodigd op elk podium waar ik ooit op sta."

Foto: AFP