Afgelopen weken hoorde je op Q-music Nieks Car Crash. Na het beantwoorden van minimaal vijf goede vragen, vielen de Volkswagen Golf van Q-luisteraar Lisette uit Zwolle en de Renault Clio van Amy uit 's Hertogenbosch te pletter en gingen zij naar huis met een betere auto!

Sympathiek

Luisteraars konden iemand anders aanmelden voor deze actie. En omdat we dat sympathiek vinden, belonen we als verrassing ook één van die personen! We vroegen bij het aanmelden ook naar de kilometerstand van hun eigen auto, en diegene met de hoogste stand... krijg een extraatje!

500.000 kilometer

Q-member Paul Heijnen uit Beverwijk gaf zijn vriend Tim op, die wel een betere auto kon gebruiken omdat hij binnenkort vader wordt. Helaas crashte Tim's auto niet, maar heeft Paul wel de hoogste kilometerstand van alle deelnemers aan de actie: 500.000! Daarom wint Paul de extra prijs: 2 tickets voor de uitverkochte Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch, 100 iTunes downloads en een Q-goodiepakket.

De crashes

Vrijdag 15 mei was de eerste crash. Q-luisteraar Amy zag haar oude Renault Clio van 50 meter naar beneden komen. Hoe dat eruit zag? Dat check je hier! Op vrijdag 22 mei zag Lisette haar 20 jaar oude Volkswagen Golf te pletter vallen. Check hier de beelden van de tweede car crash.