Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Q-live tickets World Tour: de online finalisten
Er zijn gigantisch veel creatieve inzendingen binnengekomen onder #Qlivetickets. De leukste, grappiste, tofste inzendingen zijn beloond met een finaleplek voor de Q-live tickets World Tour. Bekijk het overzicht! Lees meer »

4. Wie zijn Mattie & Wietze dan?
Vaste herkenning in het programma van Mattie & Wietze is de oma met de tekst: "Mattie & Wietze? Wie zijn Mattie & Wietze dan?" Na al die jaren is het de ochtend-dj's ein-de-lijk gelukt deze oma op te sporen! Lees meer »

3. Ed Sheeran is slaapverwekkend
Ed Sheeran heeft de twijfelachtige eer om de meest slaapverwekkende artiest te zijn. Althans... volgens Spotify is hij de artiest waar mensen het meest naar luisteren om in slaap te vallen. Klinkt al wat beter toch? ...iets? Lees meer »

2. Madonna tongzoent met Drake
She did it again! Drake is de laatste artiest die zich aan de lange rij van 'artiesten die op het podium hebben getongzoend met Madonna' mag toevoegen. Lees meer »

1. Vin Diesel zingt ode aan Paul Walker
"It's been a long day without you my friend, but I'll tell you all about it when I see you again." Tijdens de MTV Movie Awards zong acteur Vin Diesel een stukje van het prachtige nummer 'See You Again'. Lees meer »

Q-top 500 van de 10's

Hij komt er weer aan: de Q-top 500 van de 10's! Q-music zet de beste muziek sinds 2010 op een rij in de Top 500 van de 10's! De lijst van DIT decennium. Geef ook jouw favoriete nummers uit de 10's door. Lees meer »