Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Gordon flirt met Mattie & Wietze
Wat blijkt? Gordon heeft sinds de deelname van Mattie & Wietze aan Alles Mag Op Vrijdag een oogje op Mattie, dat schuift hij dan ook niet bepaald onder stoelen of banken. Lees meer »

4. De Q-top 500 van de 10's
Deze week hoorde je op Q-music de Q-top 500 van de 10's, met de beste, lekkerste en leukste muziek sinds 2010. De afgelopen weken kon jij jouw favorieten doorgeven, daar is de volgende lijst uit voortgekomen. Had je de nummer één verwacht? Lees meer »

3. 15 artiesten en hun moeders
Moederdag staat weer om de hoek, we dachten daarom dat het wel leuk zou zijn om eens uit te zoeken hoe de moeder van jouw favo artiest eruit ziet! Bekijk het lijstje en scoor gelijk een verrassing voor jouw moeder. Lees meer »

2. Ben jij #Typisch10s? Doe de quiz!
Ben jij typisch 10's, of juist totaal niet? Test je kennis en zie of jij nog steeds super hip and happening bent, volledig op de hoogte van alles wat er om je heen gebeurt. Doe de quiz! Lees meer »

1. Trijntje Oosterhuis verrast Kenny B
Het was de beurt aan Trijntje Oosterhuis om een cover uit de Q-top 500 van de 10's te zingen. Naast haar songfestival-single 'Walk Along' zong ze het heerlijke lenteliedje 'Parijs' van Kenny B. Lees meer »

De kinderQube met K3!

Oya lélé, je leest het goed! Kristel, Karen en Josje komen naar Q-music voor een optreden in de kinderQube. De meiden hebben eerder dit jaar aangegeven te stoppen als K3, dus het wordt een van de laatste optredens van K3 in deze bezetting. Lees meer »