Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Doe de test: met welke track brak de artiest door?
Artiesten als Rihanna, Justin Timberlake en Beyoncé... Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de hitlijsten toch? Je zou zowaar vergeten met welk nummer ze ooit wereldwijde bekendheid vergaarden. Wees niet bang, we helpen je even je geheugen op te frissen met de onderstaande test! Durf jij het aan? Lees meer »

4. Welke moeder hoort bij welke artiest?
Zondag 10 mei is het Moederdag! Niet alleen jij, maar ook de artiesten staan dan met een ontbijtje op bed klaar voor hun moeder. Weet jij welke moeder van welke artiest is? Doe de quiz! Lees meer »

3. De concurrentie van Trijntje Oosterhuis
Deze zondag was het exact een jaar geleden dat de hele wereld onze Common Linnets tweede zagen worden op het Eurovisie Songfestival, 19 mei is het de beurt aan Trijntje Oosterhuis met haar nummer 'Walk Along'. Lees meer »

2. Bono stapt weer op de fiets
Wekenlang heeft hij zich voorbereid op dit moment, Bono is eindelijk weer eens op een fiets gestapt! En met wie kan je dit magische moment nou beter delen dan talkshowhost Jimmy Fallon? Lees meer »

1. Afrojack wordt internetgrap
Je kent ze wel... Die toeristen die proberen een foto te maken waarin ze hun hand bovenop de Eiffeltoren leggen, wat vaak nog een hele kunst blijkt te zijn! Ook Afrojack is de uitdaging aangegaan! Lees meer »

Nieks Car Crash

Iedereen kent wel iemand die rondrijdt in een auto waarbij je denkt... ik gun 'm echt een betere auto. Zoals die ene collega in dat felgroene koekblikje, of je buurvrouw wiens auto zo hard rammelt dat je geen normaal gesprek kunt voeren als je naast haar in de auto zit. Dit is jouw kans om zo iemand te verrassen! Lees meer »