Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Marco Borsato vandaag 25 jaar in het vak
Dinsdag was een bijzondere dag voor Marco Borsato. Het was precies vijfentwintig jaar geleden dat hij begon met zijn carrière als zanger. Gelukkig hebben we de foto's nog! Lees meer »

4. Top 500 van de 10's kies jouw favorieten
Q-music zet de beste muziek sinds 2010 op een rij in de Top 500 van de 10's! De lijst van DIT decennium. Wat zijn jouw favorieten uit de 10's? Lees meer »

3. Anouk 40 jaar doe de quiz
Donderdag werd Anouk 40 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid maakten wij een quiz met alle hoogte- en dieptepunten uit haar leven. Test je kennis! Lees meer »

2. #Qlivetickets online winnaars
Als er niet werd teruggebeld voor de Q live tickets, start de online actie. De insteek: een zo leuk mogelijke post maken op Instagram of Twitter met #Qlivetickets. Dit waren de online winnaars. Lees meer »

1. Jongeman ondergaat Beyoncé-examen
De 21-jarige Allie Davis is één van de grootste Beyoncé-fans en liet haar vriend (voor de grap natuurlijk) een relatietest maken. De toets stond vol met vragen over Beyoncé en verschillende andere popartiesten. Lees meer »

Q-live tickets World Tour

Zes wereldartiesten. Zes wereldsteden. Eén reis! Vanaf maandag maak je bij Q-music kans op een wel héél bijzondere prijs en daar mag je je nu al voor opgeven. Lees meer »