Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Louis en Zayn maken ruzie via Twitter
Ondanks dat iedereen ons wilde geloven dat One Direction en Zayn Malik als vrienden uit elkaar gingen, lijkt de realiteit veel minder rooskleurig. Het ex-bandlid kreeg het donderdag publiekelijk aan de stok met Louis Tomlinson. Lees meer »

4. Site schat leeftijd van artiesten
Microsoft heeft een tooltje ontwikkeld dat, aan de hand van een foto, de leeftijd van iemand schat. Dat doet hij op basis van gezichtskenmerken. Wij hebben dat uitgeprobeerd met foto's van artiesten. Lees meer »

3. K3 in de kinderQube bekijk de beelden
Ed Sheeran, John Legend, The Script, Jason Mraz, Emeli Sandé... ze hebben allemaal opgetreden in the Qube van Q-music. Maar mamasé, voor één keer deden we het compleet anders. Kristel, Karen en Josje, oftewel K3 kwamen naar Q-music voor een optreden in de kinderQube. Lees meer »

2. Adam Levine bekogeld met wit poeder
Een niet zo fijn welkom voor Adam Levine bij een tv-studio in Hollywood. De frontman van Maroon 5 kreeg een lading wit poeder naar zijn hoofd bij de ingang van de talkshow van Jimmy Kimmel. Lees meer »

1. Rihanna's jurk wordt internethype
Maandagavond had Rihanna een prachtige lange gele jurk aan naar het Met Gala. Maar de jurk zorgde natuurlijk ook voor veel creativiteit op internet, zo werd haar jurk vergeleken met een pizzabodem en een ei. Lees meer »

Nieks Car Crash

Iedereen kent wel iemand die rondrijdt in een auto waarbij je denkt... ik gun 'm echt een betere auto. Zoals die ene collega in dat felgroene koekblikje, of je buurvrouw wiens auto zo hard rammelt dat je geen normaal gesprek kunt voeren als je naast haar in de auto zit. Dit is jouw kans om zo iemand te verrassen! Lees meer »