Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Trijntje Oosterhuis niet door naar finale Songfestival
Helaas, helaas, helaas! Trijntje Oosterhuis heeft in Oostenrijk niet de finale van het Eurovisie Songfestival 2015 weten te halen. De zangeres trad met het nummer 'Walk Along' als vierde op. Lees meer »

4. Fiets Naar Je Werk Dag met Joep & Eva
Joep & Eva sluiten zich op 28 mei aan bij Fiets Naar Je Werk Dag! Omdat de afstand tussen Weert en Amsterdam meer dan 160 kilometer is, beginnen ze al eerder. Lees meer »

3. Trefballen met One Direction
Liam, Harry, Niall en Louis gaan samen met presentator James Corden een potje... Trefballen! Hoe dit ging check je in de video! Lees meer »

2. Boe-geroep en stille Sam tijdens de Billboard Awards
Vannacht werden in de Verenigde Staten de Billboard Music Awards uitgereikt. Tijdens de awardshow van de Amerikaanse hitlijstmaker gebeuren jaarlijks weer de meest spannende dingen. Lees meer »

1. Christina Aguilera doet impressies
Speciaal voor de Amerikaanse versie van The Voice doet Christina Aguilera impressies van haar muzikale collega's. Van kostuums tot de manier van praten, alles wordt perfect nagedaan door de zangeres. Lees meer »

Nieks Car Crash

Iedereen kent wel iemand die rondrijdt in een auto waarbij je denkt... ik gun 'm echt een betere auto. De afgelopen weken ging Niek op zoek naar deze koekblikken en liet er twee van een hijskraan van 50 meter(!) vallen. Dit leverde uiteraard spectaculaire beelden op! Lees meer »