Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Doe de test! Raad de Taylor Swift-clip
Deze week maakte je kans op Q-live tickets voor Q-music presents: Taylor Swift in de Ziggo Dome, de show die binnen 20 minuten werd uitverkocht! Een goede aanleiding dus om even je kennis te testen van Taylor. Lees meer »

4. Motorclub de Q-musical
Mattie & Joey waren op zoek naar de gezelligste motorclub van Nederland. Dat hoef je de jongens van de Q-Musical geen twee keer te zeggen en dus gingen zij gelijk aan de slag met Motorclub de Q-musical. Lees meer »

3. Måns Zelmerlöw doet songfestivalhit 'Heroes'
Måns Zelmerlöw wist in Wenen het Eurovisie Songfestival 2015 te winnen namens Zweden. Deze week schoof hij aan in de ochtendshow van Mattie & Wietze op Q-music om het winnende nummer live ten gehore te brengen. Lees meer »

2. Harry Styles herenigd met Prom Date
One Direction bandlid Harry Styles vroeg vijf à zes jaar geleden Lydia Cole mee naar een schoolfeest. Toen hij deze week met de band in het Britse Cardiff was, maakte hij er een kleine reunie van en ging hij opnieuw met zijn prom date op de foto.. Lees meer »

1. Leukste Lach van Q-music is theater uitgezet
Eerder dit jaar ging Q-dj Niek van der Bruggen op zoek naar de leukste lach van Nederland. Uiteindelijk werd Henk Marijs uit Vlissingen de winnaar en kreeg hij de titel De Leukste Lach van Nederland. Hij won hiermee tickets voor een voorstelling van Jochem Myjer, maar werd de zaal uitgezet...Lees meer »

Met Kenny B naar Parijs...

Niemand kan het ontkennen, dé lentehit van 2015 is 'Parijs' van Kenny B. En die kan je hem live horen doen, in een hotelkamer in Parijs! Ja, je leest het goed. Kenny B zal live een aantal nummers ten gehore brengen in een door Q-music verzorgde hotelkamer in de Franse hoofdstad. Lees meer »