Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Niek naar de top! Gran Paradiso is bedwongen
Hij gaat het gewoon doen hoor! Na een bijzonder gesprek met een vriend realiseerde Q-dj Niek van der Bruggen zich dat je maar één keer leeft en eruit moet halen wat erin zit. En dát komt helemaal goed, want Niek gaat binnenkort de Mont Blanc beklimmen. Omdat een goede voorbereiding het halve werk heeft hij de Gran Paradiso in Italië beklommen! Lees meer »

4. Snik! Eva's laatste woorden op Q-music
Balen! Q-music dj Eva Koreman gaat ons verlaten… Na bijna vijf jaar verruilt Eva haar plekje bij de grote rode Q voor een radioavontuur bij BNN. Deze week had ze haar laatste uitzending. Lees meer »

3. De 100ste Q-musical
Het jubileum is een feit, de 100e (!) Q-musical is gearriveerd. Elke donderdag om 7.45 uur verzorgen cabaretiers Edo & Jasper in het programma van Mattie & Wietze een Q-musical gebaseerd op een actueel nieuwsbericht. En dit is 'm dan: Lees meer »

2. Welke foute artiest ben jij?
Vanaf maandag zenden we de Q-top 500 van het Foute Uur uit. Om te ontdekken welke foute artiest jij bent, hebben we een speciale quiz gemaakt. Dan weet jij bij welk nummer je extra hard moet meezingen! Lees meer »

1. Ed Sheeran onderbreekt optreden fan
Een Canadese muziekschool organiseerde een fundraiser in het plaatselijke winkelcentrum in Edmonton. Eén van de leerlingen, Sydney Bourbeau, zong daar het prachtige 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran. Wat zowel Sydney als de muziekschool niet wisten, is dat dezelfde Ed Sheeran op dat moment toevallig rondliep in dat winkelcentrum..Lees meer »

Top 500 van het Foute Uur

Al 10 jaar lang is fout een fenomeen in Nederland! Bij iedereen, van jong tot oud. Iedere ochtend, 7 dagen per week, kies je tijdens het Foute Uur via de site of de Q-app wat er wordt gedraaid. En omdat het Foute Uur veel mensen niet lang genoeg kan duren, pakken we in juni groots uit met de jaarlijkse Top 500 van het Foute Uur.. Lees meer »