Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Madonna versus Taylor Swift
Nadat Madonna de videoclip voor 'Bitch I'm Madonna' heeft uitbracht staan Madonna en Taylor Swift lijnrecht tegenover elkaar. In de nieuwe clip van Madonna zijn namelijk een flink aantal collega-artiesten te zien, iets wat Taylor een aantal weken geleden al deed in haar clip 'Bad Blood'. Even alle feiten op een rijtje... Lees meer »

4. De beste festivalervaring ooit
Heb jij nog een aantal toffe festivals op de planning staan? Houd de aanwezige Dixie-toiletten dan vooral scherp in de gaten. Voor je het weet overkomt je hetzelfde als in deze video! Lees meer »

3. Emoji Quiz Raad het foute liedje
Dit is was natuurlijk de week van de Q-top 500 en de twee Foute Party's. Maar weet jij al jouw foute favorieten is alle vormen te herkennen? Zelfs als we ze hebben omgetoverd tot emoji? Lees meer »

2. Harry Styles pakt liefjesdief terug
Tijdens een concert pakt One Direction-lid Harry Styles zijn liefjesdief van vroeger terug. De jongen was nietsvermoedend aanwezig op het concert en werd even flink voor het blok gezet door Harry. Lees meer »

1. Michael Jackson door de jaren heen... A capella!
Bereid je voor op een muzikale tijdlijn gevuld met zowat het hele repertoire van Michael Jackson, verzorgd door de immens populaire a capella-band Pentatonix. Afgelopen donderdag is het alweer zes jaar geleden dat de King of Pop overleed.Lees meer »

Check alle foute covers

Deze week stond natuurlijk in het teken van de Top 500 van het Foute Uur op Q-music! Om je elke ochtend een beetje fout op te warmen hebben Mattie en Joey allemaal artiesten gevraagd een foute cover te komen spelen. Check ze allemaal »