Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Om te zorgen dat je ook deze week weer helemaal bij bent, check je hier de meest gelezen berichten van de afgelopen zeven dagen!

5. Wordt Louis Tomlinson vader?
Oh No Louis! De hashtag #OhNoLouis was deze week hard trending op Twitter en Instagram en dat was niet zomaar. Goed geïnformeerde bronnen wisten namelijk te melden dat One Direction-lid Louis Tomlinson vader wordt. Hij zou een goede vriendin hebben bezwangerd... Lees meer »

4. Taylor Swift zingt met Lorde én zit vast
Een verrassing op het podium bij Taylor Swift! Tijdens haar optreden in de Amerikaanse stad Washington verscheen ineens zangeres Lorde op het toneel. Er kwam echter nog een verrassing, maar die was voor iedereen onaangekondigd: Taylor zat ineens vast in een decorstuk. Lees meer »

3. Zayn Malik haalt uit naar Naughty Boy
Na zijn vertrek uit One Direction leek Zayn Malik dikke vrienden met muzikant en producer Naughty Boy. De vriendschap heeft een flinke deuk opgelopen, nadat Zayn flink naar z'n maatje uithaalde en hem een "fat joke" noemde. Lees meer »

2. 50 Cent is failliet
De grappen over zijn naam begonnen direct nadat bekend werd dat 50 Cent failliet is. Een vervelende claim van schuldeisers zorgde ervoor dat de rapper geen cent meer te makken heeft. Ook al is hij al zijn geld kwijt, humor heeft 50 Cent nog wel. Dat blijkt wel uit hoe hij reageert op zijn persoonlijk faillissement. Lees meer »

1. Zomerhit Enrique Iglesias nu ook in het Engels
Wat zingen Enrique Iglesias en Nicky Jam nu eigenlijk in hun zomerhit 'El Perdón'? Als je het Spaans niet begrijpt, dan is er goed nieuws want de twee hebben nu ook een Engelse versie uitgebracht! Welke heeft jouw voorkeur? Lees meer en luister »