Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Opa Verstappen na de crash van Max
Even leek Max Verstappen zondag een van zijn beste races te gaan rijden. Maar helaas vlak voor het einde ging het gigantisch mis: Max crashte. En dat was een flinke klap! Mattie & Joey belden vanmorgen met opa Verstappen om even te checken of alles wel goed gaat. Lees meer »

4. Fiets Naar Je Werk Dag met Joep & Eva
Joep & Eva sluiten zich aan bij Fiets Naar Je Werk Dag! Omdat de afstand tussen Weert en Amsterdam meer dan 190 kilometer is, begonnen ze al eerder. Lees meer »

3. FIFA de Q-musical
FIFA staat voor corruptie, matchfixing, omkoping, arrestaties oh en voetbal natuurlijk. Het is het nieuws van de dag - op alle voorpagina’s, trending online en nu ook een eigen Q-musical! Lees meer »

2. Beyoncé danst altijd op de maat
Dit is het bewijs, knoop het voor eens en voor altijd in je oren: Beyoncé, die danst ALTIJD op de maat. Dat hebben de fans van de zangeres maar mooi even aan weten te tonen met het hilarische #BeyonceAlwaysOnBeat. Lees meer »

1. Wie is er ouder? Doe de quiz!
Kan jij aan de hand van iemands gezicht schatten wat zijn of haar leeftijd is? Dan ben je hier aan het goede adres! Doe de test en kijk of jij kan zien wie van de twee de oudste is! (Niet spieken op Google hé?) Lees meer »

Q-live tickets voor Olly Murs

Van zijn bezoek aan de Q-studio kunnen we je vertellen dat Olly Murs echt een toffe gast is en hij kan ook nog eens heel goed zingen! Hoogste tijd dus om hem live te gaan zien. Van zaterdag 30 mei t/m vrijdag 5 juni maak je elke dag kans op Q-live tickets voor Olly. En op een meet & greet! Lees meer »