Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Om te zorgen dat je ook deze week weer helemaal bij bent, check je hier de meest gelezen berichten van de afgelopen zeven dagen!

5. Nicki Minaj boos op MTV
Ruim een maand voor de MTV Video Music Awards is de eerste rel een feit: Nicki Minaj is niet blij met haar 3 nominaties voor de VMAs en Taylor Swift voelde zich meteen aangesproken door de kritiek van Nicki. We hebben de hele soap voor je op een rij gezet. Lees meer »

4. Deze artiesten lijken op een emoji
Is het je wel eens opgevallen dat sommige emoji op bekende artiesten lijken? Of is het nou andersom...? Anyway, als je de vergelijking maakt dan levert dat erg grappige beelden op. Naast de Harry Styles emoji (zie hierboven) hebben we nog een hele reeks artiesten achter elkaar gezet die een eigen smiley hebben! ;-) Lees meer »

3. PSY betrokken bij auto-ongeluk
Oppa Gangnam Style werd deze week even Oppa Crash Style. PSY, zanger van het wereldwijd bekende liedje 'Gangnam Style', had namelijk een klein ongelukje met zijn peperdure, rode Roll Royce. De foto van de botsing werd deze week veel bekeken. Lees meer »

2. Bruno en Ed grappen over Twitter-ruzie
De rel tussen Nicky Minaj en Taylor Swift was veel besproken deze week, maar lang niet alle artiesten vechten openbaar fitties uit. Brave Bruno Mars haakte erop in en wil ook heel graag een rel, daarom schold hij zijn maatje Ed Sheeran de huid vol via Twitter. De reactie van Ed Sheeran vervolgens is hilarisch! Lees meer »

1. De echte namen van artiesten (deel 1)
Over Bruno Mars gesproken, wist je dat hij eigenlijk helemaal niet zo heet? Zijn echte naam en die van tal van andere sterren ontdek je in deel 1 van het overzicht met 'De echte namen van artiesten'. Lees meer »

Foto: ANP