Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Om te zorgen dat je ook deze week weer helemaal bij bent, check je hier de meest gelezen berichten van de afgelopen zeven dagen!

5. Kamperen de Q-musical
Edo & Jasper zijn weer terug van vakantie maar half Nederland ligt nog te kramperen op de camping. Dat weten de jongens van de Q-musical maar al te goed en daarom presenteren zij met gepaste trots... Kamperen de Q-musical!Lees meer »

4. Herken jij alle LEGO artiesten?
Jij weet jouw favoriete artiesten natuurlijk blindelings te herkennen, maar lukt dat je ook als ze in een LEGO jasje gehesen zijn? Lees meer »

3. Wietze doet mee met Expeditie Robinson
Ein-de-lijk mag hij het van de daken schreeuwen, Wietze doet als kandidaat mee aan Expeditie Robinson 2015! Dat heeft hij samen met presentatrice Nicolette Kluijver bekend mogen maken in de ochtendshow van Mattie & Wietze. Lees meer »

2. De echte namen van artiesten (deel 3)
Er was al een hele beroemde Adele, dus besloot Adele Sandé haar tweede naam te gebruiken en zo werd Emelie Sandé een bekende zangeres. Zo was Lady Gaga ook niet 'Born This Way', maar heet ze gewoon Stefani Germanotta. Lees meer »

1. Ed Sheeran brengt nummer uit met Macklemore
Hij gaf een tijdje geleden al een kleine hint, maar nu is het toch echt zover! Ed Sheeran heeft een nummer gemaakt met Macklemore, en dat is gratis verkrijgbaar vanaf nu. Het nummer heet 'Growing Up (Sloane's Song)'. Lees meer »