Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Om te zorgen dat je ook deze week weer helemaal bij bent, check je hier de meest gelezen berichten van de afgelopen zeven dagen!

5. Fan maakt Taylor Swift na met domino
Je hebt fans en je hebt FANS! Er is iemand die de hele carrière van Taylor Swift op een rijtje heeft gezet... Enkel en alleen met dominosteentjes! Je moet er maar de tijd voor hebben, maar het levert je in ieder geval wel een eervolle vermelding van je idool op. Die kan in je zak gestoken worden. Lees meer »

4. De hele zomer in 214 seconden
Komt het door het schattige Franse accentje? Door de goeie looks? Of toch stiekem door de zomerse achtergrond? We weten niet hoe het komt, maar deze mashup is helemaal geweldig! Lees meer »

3. Linkshandig of niet? Doe de test!
Linkshandigen zijn creatiever, vaak wat meer verlegen én ze hebben een eigen dag: Linkshandigendag! En laat dat nou net op 13 augustus zijn, daarom willen we even testen of jij de linkshandige artiesten weet te herkennen. Succes! Lees meer »

2. Wie is er ouder? Doe de quiz! (Deel 2)
Kan jij aan de hand van iemands gezicht schatten wat zijn of haar leeftijd is? Dan ben je hier aan het goede adres! Doe de test en kijk of jij kan zien wie van de twee de oudste is! (Niet spieken op Google hé?) Lees meer »

1. Mattie & Wietze zijn getuigen bij huwelijk
Het was de grote dag van Q-luisteraars Marco en Sigrid, de dag waarop de twee elkaar het jawoord gaven. Een tijdje geleden stuurde het stel een brief naar Mattie & Wietze met de brandende vraag of de ochtendhelden getuigen wilden zijn bij het huwelijk van de twee. Lees meer »