Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Om te zorgen dat je ook deze week weer helemaal bij bent, check je hier de meest gelezen berichten van de afgelopen zeven dagen!

5. Het Wietze ABC!
Zoals we inmiddels allemaal weten stappen Wietze en Lieke in september in het huwelijksbootje. Uiteraard is geen bruiloft compleet zonder een fatsoenlijk ABC'tje. Want dat is nog steeds helemaal hip... toch? ;-) Lees meer »

4. Vrouwenviagra de Q-musical
Een libidoverhogende pil voor vrouwen - volgens Edo en Jasper betekent dit dat je als mannen het helemaal voor elkaar hebt! De tijd van 'ik heb hoofdpijn' of als man uren kwijt zijn aan 'voorspel' en 'lieve aandacht' is verleden tijd. Alles wat je nodig hebt is een pilletje.. Lees meer »

3. Het Geluid is terug!
Het spannendste radiospel van Nederland is teruggekeerd. Weet jij al wat Het Geluid is? Lees meer »

2. 7-jarige knul doet toffe Swift-medley
Maak kennis met Jacob Velazquez, een 7-jarig jongetje met autisme die één gigantische passie heeft: Pianospelen. Tegelijkertijd is Jacob ook nog eens groot fan van Taylor Swift. Deze combinatie levert de volgende video op. Lees meer »

1. One Direction coveren op airwheels
Het gloednieuwe 'Drag Me Down' van One Direction heeft record na record verbroken sinds de release, maar nu heeft het nummer ook zijn eigen bijzondere cover inclusief een choreografie met zogenoemde Airwheels. Lees meer »