Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. 50 Tinten Grijs de Q-musical
Eindelijk kunnen we de film '50 Shades Of Grey' zien. En als er al een boek van is en nu dus een film, hoe lang duurt het dan nog voordat er een musical van komt? Voordat Albert of Joop met dat idee aan de haal gaan presenteren Edo en Jasper vol trots: 50 Tinten Grijs de Q-musical! Lees meer »

4. Ed Sheeran ontwerpt tattoo John Mayer
Zowel John Mayer als Ed Sheeran zijn naar huis gegaan met iets dat ze hun hele leven bij zal blijven... Een tatoeage! De zangers moesten het inktplaatje voor elkaar ontwerpen en mochten pas in de uitzending zelf zien wat ze ervoor terug hebben gekregen. Lees meer »

3. Sam Smith grote winnaar Grammy Awards
De Grammy's konden gisteravond eigenlijk beter omgedoopt worden tot de Sammy's, want Sam Smith wist tijdens de uitreiking van misschien wel de belangrijkste muziekprijs ter wereld maar liefst vier(!) prijzen in de wacht te slepen. Lees meer »

2. Ed Sheeran in duet met Beyoncé
Deze bijzondere combi is een feit! Niemand minder dan Beyoncé en Ed Sheeran stonden samen op het podium tijdens de Stevie Wonder Tribute in Los Angeles. Benieuwd hoe dat klonk? Lees meer »

1. Family Guy steelt look Rihanna
Grote ogen voor de bijzondere prinsessenjurk die Rihanna gisteren tijdens de uitreiking van de Grammy Awards droeg. De makers van Family Guy weten op een geniale manier in te spelen op de bijzondere outfit van de 'FourFiveSeconds'-zangeres. Lees meer »

Klaar voor carnaval!

Het is weer tijd voor Carnaval, misschien wel de meest kleurrijke periode van het jaar. Ben je toevallig nog op zoek naar een leuke outfit? Wij helpen je hier aan wat inspiratie.