Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Handsome Poets in bar Q-hotel.
De deuren van het Q-hotel zijn inmiddels gesloten, maar gelukkig hebben we de beelden nog! Zo was daar het feestelijke optreden van Handsome Poets in de bar in Oostenrijk. Lees meer »

4. Fred van Leer bovenop het nieuws.
Het is je niet ontgaan, het nieuws dat het 8 uur journaal van gisteravond ruw werd onderbroken doordat een man met een wapen het pand is binnengedrongen. Fred van Leer zat uiteraard bovenop het nieuws! Lees meer »

3. Barack Obama zingt Uptown Funk.
Na het zien van onze Q-hotel Funk raakte zelfs President Obama geïnspireerd. Hij heeft namelijk in zijn vrije tijd een eigen "cover" van 'Uptown Funk' opgenomen. Lees meer »

2. Boer Zoekt Vrouw samengevat door Rick Evers.
De boeren van Boer Zoekt Vrouw zijn weer een stapje dichterbij de liefde van hun leven. Elke week vat Rick Evers in de uitzending van Niek de uitzending voor je samen. Lees meer »

1.10-jarige tweeling doet Sam Smith.
Maak je klaar voor je dagelijkse portie "Aaaaaaawh". De tien jaar oude tweelingzusjes Abby en Sarah schoven deze week aan in de talkshow van Ellen DeGeneres. En gelukkig voor ons namen de dames hun gitaar mee. Lees meer »

Q-hotel

Een week geleden zaten we nog midden in het Q-hotel in de sneeuw in Oostenrijk. Natuurlijk willen we je de beelden niet onthouden, klik daarom op deze link om te zien wat daar allemaal gebeurde.