Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Mental Theo onthult nieuwe versie 'Stars'
Q-dj Niek belde met Mental Theo, die HET geheim onthulde achter het nummer. Klein tipje van de sluier: het heeft iets te maken met de film ‘The Lion King’. Nieuwsgierig? Lees meer »

4. O'G3NE in de huid van Toni Braxton
De dames van O'G3NE zongen eerder deze week een prachtige eigen versie van Toni Braxton's 'Un-break My Heart' voor de Q-top 500 van de 90's. De inbox werd overladen met met positieve reacties, wat vind jij ervan? Lees meer »

3. Katy Perry verplettert Super Bowl
Hét gesprek van de week was toch wel het optreden van Katy Perry tijdens de rust van de door tientallen miljoenen bekeken Super Bowl. Dansende haaien, een gigantische leeuw, Missy Elliot, Lenny Kravitz en ga zo nog maar even door... Lees meer »

2. Terug naar de 90's! Test je kennis
Deze week hoorde je op Q-music de lekkerste, beste en meest iconische muziek uit de jaren negentig. Een trip down memory lane! Wat weet jij nog van de 90's? Lees meer »

1.Sterrencast doet 'We Are The Champions'
One Direction, Ariana Grande, Sam Smith en Meghan Trainor. Dit is nog maar een kleine greep uit de artiesten die meewerken aan deze video waarin 'We Are The Champions' a capella wordt gezongen. Lees meer »

Q-top 500 van de 90's

Het was een trip down memory lane in de week die in het teken stond van de Q-top 500 van de 90's op Q-music! We gingen terug in de tijd met de 500 lekkerste nummers uit dit tijdperk. Klik hier om de hele lijst te zien.