Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Kensington covert 'Take Me To Church'
'Take Me To Church' van Hozier scoort goed, een natuurlijk gevolg is dat er dan veel covers van het nummer verschijnen. Maar één in het bijzonder trok onze aandacht! Kensington speelde namelijk een compleet eigen versie van het nummer tijdens een bezoek aan onze collega's in België! Lees meer »

4. Taart en koffie met Jan Kooijman en Paul de Leeuw
Mattie heeft zich het hele weekend lopen uitsloven, samen met Wietze heeft hij namelijk afgesproken Paul de Leeuw te voorzien van een overheerlijke appeltaart. Paul en Jan Kooijman waren afgelopen dinsdag te gast voor de ultieme smaaktest. Hoe het afliep? Lees meer »

3. Herbeleef the Qube met Racoon
Zo'n week geleden werd the Qube van Q-music "brick by brick" opgebouwd voor de mannen van Racoon! Een handjevol luisteraars kon dit intieme optreden van dichtbij meemaken. Kon je hier niet bij zijn of wil je het gewoon nog eens meemaken? Lees meer »

2.Mattie & Wietze worden vader
Onze jongens van de ochtendshow gaan zich voorbereiden op het vaderschap, maar daarvoor hebben ze jouw hulp nodig... Benieuwd wat hier aan de hand is? Lees meer »

1. Taylor Swift gespot door dance cam
Taylor Swift is wel van de gekke dansjes. Maar wist je dat de zangeres een berucht dansverleden heeft wanneer het aankomt op de dance cam in American Football stadions? Lees meer »

Laatste kaarten voor Sam Smith!

De grote Grammy-winnaar Sam Smith komt naar Nederland toe voor een concert in de Heineken Music Hall. Alleen was dit optreden binnen no-time uitverkocht, maar daar heeft Q-dj wat op gevonden! Hij heeft echt de állerlaatste kaartjes weten bemachtigen, speciaal voor jou. Vanaf maandag maak je in zijn programma kans op Q-live tickets voor Sam Smith in de HMH!