Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Kom binnen in de Wietzeria!
Deze week zag Wietze een droom in vervulling gaan, voor zijn verjaardag kreeg hij namelijk van Mattie voor één dag zijn eigen pizzeria, de Wietzeria! Ben jij ook benieuwd of hij de tent een beetje draaiende heeft weten te houden? Lees meer »

4. Waarom je een Ariana Grande bij Starbucks moet bestellen
Ariana Grande klinkt als een drankje bij de plaatselijke Starbucks, tenminste dat dacht een reporter van website Buzzfeed. Ze ging op onderzoek uit en kwam erachter wat er gebeurt als je een Ariana Grande bij de koffieketen besteld. Lees meer »

3. Mattie showt goocheltruc aan Hans Kazan
Het is een tragisch verhaal, ga er even voor zitten. Jaren geleden was Mattie te gast in het programma van Hans Kazàn om daar een goocheltruc te doen. Maandenlang heeft onze ochtend-dj geoefend en geoefend, maar zijn magische moment heeft de uitzending niet gehaald... Tijd voor een herkansing! Lees meer »

2. Madonna omvergetrokken tijdens BRIT Awards
Madonna had vanavond de eer om de BRIT Awards af te sluiten en het werd een optreden die ze niet snel zal vergeten. De zangeres zong haar nieuwe single 'Living for Love' maar al vrij snel ging het mis. Lees meer »

1. Lady Gaga brengt ode aan The Sound Of Music
Eén van de hoogtepunten tijdens de uitreiking van de Oscars was het spectaculaire optreden van Lady Gaga. Even geen gekke outfits voor de zangeres, in een prachtige witte jurk bracht ze een ode aan de welbekende film The Sound Of Music. Lees meer »

Oehoe top 25!

De gevreesde terror Oehoe heeft zijn terugkeer gemaakt en valt weer mensen aan... Mattie & Wietze reizen aanstaande maandag af naar de plaats waar het kwaad zich schuilhoudt voor een bijzondere ochtend. De ochtend-dj's zenden daar namelijk de Oehoe top 25 uit, een verzameling nummers met de tekst oehoe erin. Heb jij nog suggesties? Geef ze vooral door via deze link!