Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Oppassen met Mattie & Wietze!
Binnenkort gaan Mattie & Wietze oppassen. Ze sturen de ouders op vakantie en zorgen een week lang voor de kids. Deze week werd bekend op welk gezin de ochtenddj's op zullen passen! Lees meer »

4. Katy Perry komt met haaienpak
Katy Perry wil nog maar al te graag een slaatje slaan uit haar optreden tijdens halftime show van de Super Bowl. Dat optreden, dat door ruim 118 miljoen mensen werd bekeken, was vooral memorabel dankzij een haai. Lees meer »

3. Avicii onthult nieuwe samenwerking Chris Martin
Een nieuwe track van Avicii en Chris Martin? Het lijkt er wel op, gaan de twee het succes van 'A Sky Full Of Stars' soms herhalen? Lees meer »

2. Oehoe 25 bij Mattie & Wietze
De terror-oehoe in Purmerend houdt het hele land in zijn ban. De uil valt al enkele weken mensen aan in de Noord-Hollandse stad. Er worden nu al zelfs anti-oehoe-paraplu's uitgedeeld aan de bewoners. Reden genoeg voor een Oehoe 25! Lees meer »

1. Maroon 5 laat droom fan uitkomen
De verstandelijk gehandicapte Christopher ontmoet eindelijk zijn helden van Maroon 5, maar krijgt een paniekaanval...
Je raadt nooit wat de band vervolgens doet: Lees meer »

Ga naar Madonna in Londen!

Op 1 december 2015, vier dagen voor haar concert in de Ziggo Dome in Amsterdam, staat Madonna op het podium van de O2 Arena. Q-music stuurt je samen met een vriend(in) naar de Britse hoofdstad toe om het optreden bij te wonen! Benieuwd hoe je kans kunt maken? Klik dan even op deze link!