Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Boer Zoekt Vrouw samengevat door Rick Evers!
Heb jij de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw moeten missen, of wil je nog even terug duiken in de wereld van mest en dieren op stal? Wekelijks vat Rick Evers de aflevering voor je samen. Lees meer »

4. 'Blurred Lines' bestempeld als plagiaat
Toch wel hét gesprek van plagiaat. Is 'Blurred Lines' plagiaat? De rechter vindt van wel en dat gaat de artiesten veel geld kosten. Lees meer »

3. Artiesten om op te eten
Heb je wel eens een hap genomen van je favoriete artiest? Vast niet! Deze fotograaf maakt prachtige plaatjes van jouw favoriete artiesten, met cornflakes! Lees meer »

2. Gevalletje plagiaat? 10 zaken op een rij!
Het woord van de week was toch wel plagiaat, maar 'Blurred Lines' is niet het eerste nummer dat de stempel plagiaat gekregen heeft. We hebben tien gevallen voor je op een rij gezet! Lees meer »

1. Ariana Grande maakt een slippertje
Bang bang, plat op je bek... Oeps! Ariana Grande heeft een slippertje gemaakt, terwijl duizenden fans toekeken. De populaire zangeres was met haar The Honeymoon Tour in Toronto in Canada. Lees meer »

Mattie & Wietze gaan oppassen!

Spannend... Aanstaande woensdag is het zover, dan gaan Mattie & Wietze een week lang oppassen op Chiara en Aurora. Twee kids waarvan de ouders een weekje op vakantie worden gestuurd. Lees er hier alles over!