Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Tweede Foute Party zaterdag 27 juni!
In een recordtempo is de Foute Party van vrijdag 26 juni 2015 uitverkocht, maar er komt een TWEEDE Foute Party. Lees meer »

4. K3 kapt ermee
Oya lélé, slecht nieuws voor alle kids! Deze dag gaat de geschiedenisboeken in als de dag dat K3 er mee stopt. Lees meer »

3. Kat Taylor Swift is baasje miljoenen schuldig
De kat van Taylor Swiftgreep de uitdaging aan en "ruïneerde" het afgelopen weekend de voor miljoenen verzekerde ledematen van Taylor. Lees meer »

2. Oppassen! met Mattie & Wietze
Het grote avontuur is gestart! Mattie & Wietze nemen voor één week het ouderschap over, zij zijn vanaf nu de trotse papa's van Chiara (9) en Aurora (3)! Zij zullen de komende dagen oppassen op de twee kids, de twee honden, twee konijnen en natuurlijk de goudvissen. Lees meer »

1. Kensington doet mee aan Poolse talentenjacht
Hey, daar komen in eens een paar bekende gezichten het podium oplopen bij de Poolse talentenjacht Must Be The Music... Dat zijn de mannen van Kensington! Lees meer »