Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Ariana Grande doet Celine Dion na
Ariana Grande kan een aardig potje zingen, maar wist je dat de zangeres ook iemand bijzonder goed kan imiteren? Lees meer »

4. Garrix en Tiësto crashen pier Guetta
Oeps! Het plezierbezoekje van de Nederlandse DJ's Martin Garrix en Tiësto aan de privéaangelegenheid van David Guetta in Miami is niet bijzonder goed afgelopen. De steiger van de 'Dangerous'-DJ kan het namelijk helaas niet navertellen. Lees meer »

3. Uptown Funk meets Harry Potter
We hebben talloze parodieën van 'Uptown Funk' van Bruno Mars en Mark Ronson voorbij zien komen, maar deze slaat werkelijk alles! De hit is namelijk "hij-die-niet-genoemd-mag-worden" Voldemort van Harry Potter tegengekomen in het donkere bos, met dit als resultaat. Lees meer »

2. Zayn Malik stapt uit One Direction
Het was een droevige week voor de Directioners onder ons. Zayn Malik heeft namelijk besloten om One Direction te verlaten. Lees meer »

1. Oppassen! met Mattie & Wietze
Het zit erop! Mattie & Wietze hebben voor één week het ouderschap overgenomen, zij zijn de trotse papa's van Chiara (9) en Aurora (3) geweest. Ze hebben een aantal dagen opgepast op de twee kids, de twee honden, twee konijnen en natuurlijk de goudvissen om te kijken wie van de twee de beste vader is, maar nu is het avontuur voorbij en de uitslag bekend. Lees meer »

Q-live tickets World Tour

Zes wereldartiesten. Zes wereldsteden. Eén reis! Binnenkort maak je bij Q-music kans op een wel héél bijzondere prijs en daar mag je je nu al voor opgeven. Lees meer »