Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Justin Timberlake deelt foto baby
De week begon met een onwijs schattige foto van de familie Timberlake. Justin deelde vanmorgen een foto van zijn zoontje Silas Randall, die eerder deze maand geboren is. Lees meer »

4. De Q-top 500 van de 10's
Aanstaande maandag start op Q-music de Q-top 500 van de 10's, met de beste en lekkerste muziek sinds 2010. De afgelopen weken kon jij jouw favorieten doorgeven, daar is de volgende lijst uit voortgekomen. Uiteraard houden we de top 10 nog even geheim! Lees meer »

3. Taylor Swift in Japanse McDonald's reclame
Waarschijnlijk was het laatste dat je vandaag van ons dacht te horen dat Taylor Swift een geheime Japanse lookalike heeft, die zich verkleed als clown en hamburgers aanprijst in tv-reclames. Tja, daar gaan we... Lees meer »

2. Politie de Q-musical
De politiestaking heeft oom agent tot op heden nog geen salarisverhoging opgeleverd, maar in ieder geval wel een eigen Q-musical! Lees meer »

1. 10 jaar Youtube in 10 videoclips
Afgelopen donderdag was het exact 10 jaar geleden dat de éérste video op Youtube verscheen, dat moet gevierd worden! We hebben de 10 méést bekeken videoclips OOIT voor je op een rijtje gezet. Lees meer »

#Typisch10s

Wachten op je vliegveld door een grote aswolk in het luchtruim... Elke dag een nieuwe parodie van 'Wrecking Ball' bekijken... Allemaal typisch 10's! Kom alvast helemaal in de sfeer van de Q-top 500 van de 10's en post ook het moment dat volgens jou typerend is voor de 10's! Lees meer »