Dagelijks lees je op Q-music.nl het leukste muzieknieuws van jouw favoriete artiesten. Benieuwd welke berichten de afgelopen week het meest gelezen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

5. Mattie pakt Wietze terug
Wietze had Mattie even goed in de maling genomen deze week. De hoogste tijd voor wraak dus! Lees meer »

4. Martin Garrix laat samenwerking Ed Sheeran horen
Naast een bezoek van Usher liet Martin Garrix tijdens Ultra Music Festival ook voor het eerst de beruchte track die hij samen met Ed Sheeran heeft opgenomen horen, genaamd 'Rewind Repeat It'. Lees meer »

3. Henk heeft de leukste lach van Nederland
Niek ging de afgelopen tijd op zoek naar de allerleukste lach van Nederland. Spoiler alert: we hebben een winnaar! Lees meer »

2. De auto van Mattie is in beslag genomen
Niet betalen = wegslepen... Daar is Mattie op de harde manier achter gekomen! Als je vaker naar de ochtendshow van Mattie & Wietze luistert dan weet je dat Mattie niet de snelste is wat betreft het terugbetalen van geleend geld. Lees meer »

1. Waarom artiesten een blauwe profielfoto hebben
Het kan je bijna niet ontgaan zijn. Een bijzonder grote groep artiesten, van Madonna tot Coldplay en weer terug naar Rihanna, heeft de profielfoto op verschillende social media kanalen knalblauw gemaakt en ze roepen fans op hetzelfde te doen, gepaard met #TIDALforAll. Maar waarom dan? Lees meer »

Q-live tickets World Tour

Zes wereldartiesten. Zes wereldsteden. Eén reis! Vanaf maandag maak je bij Q-music kans op een wel héél bijzondere prijs en daar mag je je nu al voor opgeven. Lees meer »