One Direction is de grote winnaar van de Teen Choice Awards in Los Angeles vannacht. De Britse boyband, die de show ook opende met de nieuwe single 'Best Song Ever', won maar liefst vier van de Amerikaanse tienerprijzen.

Harry, Louis, Zayn, Niall en Liam mochten de awards voor beste zomertournee, beste groep, beste single ('Live While We're Young') en beste liefdeslied ('Little Things') in ontvangst nemen. Bandlid Harry Styles kreeg verder de titel Choice Male Hottie en won ook de prijs voor mooiste lach, waarmee hij onder anderen zijn ex Taylor Swift versloeg.

Tijdens de show liet Harry Styles zijn twerking-skills zien aan het publiek. Tot groot plezier van vriend en buurman Ed Sheeran, die hard moest lachen om de actie. "Note to self. Don't 'twerk'.", tweette Harry achteraf. Bekijk de video hierboven.

Glee

Tv-serie Glee won de prijs voor beste comedyserie. Actrice Lea Michele nam de prijs geëmotioneerd in ontvangst. Ze droeg de award op aan haar vriend en collega Cory Monteith, die vorige maand overleed aan een overdosis alcohol en cocaïne