De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier: One Direction heeft de komst van hun tweede film bevestigd. Niet heel verrassend want de populaire boyband werd tijdens hun huidige tour al gevolgd door een cameraploeg.

Onder de titel Where We Are: The Concert Film wordt One Direction gevolgd tijdens hun grootste wereldtour tot nu toe. De concertfilm wordt gemaakt door hetzelfde team als hun succesvolle eerste film This Is Us, die vorig jaar uitkwam.

Naast opnames van het concert dat de 'Best Song Ever'-groep 28 & 29 juni gaf in de Italiaanse stad Milaan, wordt de band ook geïnterviewd over het doen en laten tijdens de tour en krijgen we een blik achter de schermen te zien.

In de bios én op dvd

Fans die niet bij het concert konden zijn of het nogmaals willen beleven kunnen vanaf 1 december de dvd kopen. Één weekend lang, op 11 & 12 oktober, is de film ook in de bioscoop te zien, al is dit voor Nederland nog niet bevestigd.

Harry, Louis, Liam, Niall en Zayn hebben momenteel vakantie, nadat ze twee weken geleden het Zuid-Amerikaanse en Europese deel van hun wereldtour afrondde. Op 1 augustus start het laatste deel van hun Where We Are stadiontour in Noord-Amerika.