Als je op wereldreis gaat is het natuurlijk wel zo netjes om je even voor te stellen aan al je reisgenoten. Zoals Bruno Mars!

Toen Bruno klein was, was hij al groot fan van Elvis Presley. Dat ging zelfs zó ver dat hij Elvis al op jonge leeftijd perfect na kon doen. Hierdoor kon de kleine Bruno al snel aan de slag als echte Elvis imitator.

En dat werd ook door Hollywood opgemerkt! In 1992 kreeg Bruno namelijk de rol van kleine Elvis in de film Honemoon in Vegas. How cute:


In zijn paspoort kun je zien dat de beste man eigenlijk helemaal geen Bruno Mars heet, maar Peter Gene Hernandez. Zijn vader begon hem op zijn tweede Bruno te noemen omdat hij een mollig kindje was en er toen der tijd een beroemde worstelaar was genaamd Bruno Sammartino.

Mars heeft Bruno er later zelf bij verzonnen toen hij begon met optreden: "Veel meisjes zeggen dat ik niet van deze wereld ben, dus ik dacht dan ben ik zeker van Mars."

En naast muziek maakt de zanger ook nog hele andere dingen, namelijk drank! Bruno heeft zijn eigen rum, Selvarey Rum. Proost!

Waar je Bruno Mars ook alweer gaat ontmoeten? In Hong Kong! En daar is genoeg te doen. 

Symphony of Lights

's Avonds kun je in Hong Kong genieten van de grootste permanente licht- en geluidshow ter wereld. De show duurt een kwartier en vindt iedere avond plaats om 20:00. Meer dan 40 wolkenkrabbers doen er aan mee!

Chi Linnonnenklooster

Wil je even tot rust komen tussen alle hectiek van de Q-world tour door? Breng dan een bezoek aan het Chi Linnonnenklooster.

De tempel is compleet van hout gemaakt en straal complete rust uit. Dit ook zeker dankzij de aangrenzende Nan Lian Garden!FOOD!

Een ding waar je in Hong Kong echt niet onderuit komt is eten. Het is een waar food walhalla! Het beste kun je zo'n maaltijd combineren met een sky bar, hier kun je namelijk perfect genieten van het bizarre uitzicht over de drukke stad Hong Kong.

Neem bijvoorbeeld de Sevva Rooftopbar. Eerlijk, hier wil je toch zitten:


Er zijn natuurlijk honderd redenen om naar Bruno Mars in Hong Kong te willen, maar er is maar één mogelijkheid om er te komen: door in te checken voor de Q-world tour!