Hij is in zicht! De finale van de Q-world tour komt steeds dichterbij, tijd om even beter kennis te maken met de volgende reisgenoot: Justin Timberlake.

Als je een beetje fan bent van JT (Ja, jij mag JT zeggen) dan weet je waarschijnlijk al lang dat hij uit Memphis, Tennessee komt. Maar de volgende dingen wist je waarschijnlijk nog niet. 

Justin is niet vies van een drankje, hij heeft zelfs zijn eigen tequila merk: Sauza 901. Bottoms up!

Sappig weetje: hij gaf Britney Spears haar eerste kus.


Zijn artiestennaam was vroeger Justin Randall (z'n tweede naam).


En je wist vast ook niet dat 'ie al 10 Grammy Awards op z'n naam heeft staan.

En zoals alle andere keren dat we een Paspoortcontrole deden, geven we je ook nu handige 'bezoektips' voor als je hem gaat bezoeken tijdens de Q-world tour. Win je straks het finale spel en land je in Dallas, moet je dit zien: 


Dallas Arboretum & Botanical Gardens 

Een prachtige, en vooral gigantische tuin aan de rand van de stad. Overgoten met picnik plekken, planten waarvan je de kleuren nog nooit eerder hebt gezien en een prachtig meer, vind je hier perfecte spots om lekker achterover te leunen en van de skyline van Dallas te genieten. 

Katy Trail 

Wil je echt helemaal niks missen als je in Dallas bent (nee, natuurlijk wil je dat niet), dan raden we je aan om de Katy Trail te nemen. Loop de route (die duidelijk is aangegeven op paaltjes) af, of pak een fiets en kijk je ogen uit.

Klyde Warren Park 

Hou je van chillen en eten? Dan moet je hierheen gaan. Het park dat je vindt in hartje Dallas staat bekend om z’n vele foodtrucks in de zomerperiode.

Reunion Tower 

Als je dan écht wil genieten van het uitzicht, dan moet je zeker even deze toren beklimmen. 170 meter hoog is ‘ie, en we hoeven denk ik niet te vertellen hoe je ‘m vindt. Gewoon naar boven kijken. 

Morgen de Q-world tour Paspoortcontrole met Niall Horan!

Foto: ANP