Je hebt nog één laatste Paspoortcontrole van ons te goed. Dit keer stellen we je met alle liefde voor aan de laatste Q-world tour artiest uit het rijtje; Elizabeth Katheryn Hudson! Huh? Wie? Juist, Katy Perry!

Wat je ongetwijfeld nog niet wist over Katy:

Dat ze vorig weekend haar broek scheurde met opnames van American Idol:

e heeft ooit een Christelijk pop album uitgebracht, onder haar echte naam: Katy Hudson. Het album is beluisterd door iets minder dan 100 mensen, en nadat ze het releaste is het label waarvoor ze het uitbracht failliet gegaan.

Altijd als ze presentator Mario Lopez ontmoet, stopt ze haar vinger in een van de kuiltjes in z'n wangen...


En voor de laatste keer: Wat mag je niet missen in de stad waar de Q-world tour artiest optreedt: Keulen?

De Dom in Keulen

De twee torens van de kathedraal die je in hartje Keulen vindt, ontvangt jaarlijks miljoenen bezoekers. Sinds 1996 staat het gebouw op de Unesco-Werelderfgoedlijst. Mag je gewoon niet missen als je in Keulen bent. 

Winkelen aan de Neumarkt

De Neumarkt is het kloppende hart van de binnenstad, en je kan er helemaal losgaan. Achter de glazen deuren van de markt vind je alles wat je hebben wilt, en meer. Maar echt. Alles.

Fietsen langs de Rijn

En omdat we vinden dat je ieder hoekje van de stad gezien moet hebben, raden we je aan een fietsje te huren en langs de Rijn te fietsen. Op die manier kom je bijna alle noemenswaardige gebouwen, parkjes en plekjes tegen. Bovendien is er altijd wat te vinden in het water; vrachtschepen, enorme cruiseschepen, plezierjachten of roeibootjes. 

Dat waren ze. Alle Paspoortcontroles van alleQ-world tour artiesten. We hopen dat je er wat aan hebt gehad! Ondertussen bijten wij onze nagels weg in afwachting van de winnaar van het finale spel!