Ben je al druk bezig met het afstempelen van je boardingpasses op de Q-app? P!NK al voorbij horen komen? 

P!NK is namelijk een van de artiesten die je kan bewonderen tijdens de Q-world tour. Nu vonden we het wel zo netjes om je de mogelijkheid te geven haar iets beter te leren kennen.


P!NK, of dus eigenlijk Alecia Beth Moore, is gek op haloumi kaas (zeker even meenemen dus!), haar lievelingskleur is zwart (WTF?) en misschien ook wel leuk om te weten: ze had een broertje dood aan school.

Als je dan toch in LA bent om P!NK te bewonderen, vergeet dan zeker niet een bezoekje te brengen aan de volgende spots:

Venice Beach 

Venice Beach geeft je de perfecte mogelijkheid om even met je kont in het zand weg te zakken onder het genot van een lekker drankje. Vrijgezel en gek op summerproof bodies? Check dan zeker ook even Muscle Beach. 

De Hollywood Walk Of Fame

Bingokaart mee en gaan! De namen van zo ongeveer heel bekend Hollywood staan gegraveerd in de ruim 2500 grote kleurige tegels die je vindt op de Hollywood Walk Of Fame.

Disneyland Park (Anaheim)

Je kan je hart ophalen in The City Of Angels als je een thrillseeker bent. Of als je Mickey graag knuffelt. 

Griffith Park

Naast een strand, een gigantisch pretpark, Hollywood-sterren en heel veel summerproof bodies, kent LA een prachtig park dat je kan bezoeken. Het park is gigantisch, en geeft je een prachtig uitzicht op de Hollywood Hills. Zeker de moeite waard.


Morgen laten we je kennis maken met een volgende Q-World Tour artiest! En ben je nou nog meer fan geworden van P!NK en Los Angeles na het lezen van dit stuk? Check dan snel in voor de Q-world tour en speel mee.