Nieuwe week, nieuwe introductie! Vandaag laten we je kennismaken met de artiest die je misschien wel omver gaat blazen in Chicago; Taylor Swift! 

In paspoortcontrole geven we je sappige feitjes over de Q-world tour artiesten. Zo wist je misschien niet dat Taylor (of Tay Tay, T-Swift, Swifty, T-Swizzle) gek is op alles van Disney. Zo had ze zelfs een bijrolletje in Hannah Montana.   

Wil je Taylor echt inpakken tijdens haar show in Chicago? Neem dan kwarktaart mee. Daar is ze namelijk verzot op. Haar grootste inspiratiebronnen? Shania Twain en Britney Spears. Het eerste nummer dat ze schreef en zong? Dat was deze:


En zoals altijd bij Paspoortcontrole maken we je graag wegwijs in de stad waar de Q-world tour artiest optreedt. Wat je niet mag missen als je in Chicago bent:

Millennium Park

Het millennium park is een gigantisch park in hartje Chicago. Het park kenmerkt zich door het Jay Pritzker Pavilion, een heel weird zilveren gebouw dat je niet kan missen. Zeker het bezoeken waard!

Wrigley Field

Ofwel, het stadion van The Chicago Cubs. Ook als het honkbalteam niet speelt, kan je een tour nemen door het stadion. Hele vette ervaring.

Lincoln Park Zoo

We hebben al eerder dierentuinen aangeraden in Paspoortcontrole, maar deze is het misschien nog wel het meeste waard om te bezoeken. Het park kent niet alleen een grote variatie aan dieren (meer dan 1200), je kan er ook yoga beoefenen. En wie wil dat niet in een dierentuin?

Chicago Rivier 

Je hoeft geen cent uit te geven als je toch wilt genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft. Loop gewoon langs de Chicago Rivier en check de meest mooie gebouwen en parkjes.

Morgen laten we je kennis maken met de volgende Q-world tour artiest!