"Al waaien de bomen, al kraakt het riet, Arne Slot missen? Nee dat doet PEC Zwolle niet"

Ze staan gewoon bovenaan in de Eredivisie en vorig seizoen belden we iedere week met de toenmalige aanvoerder van PEC Zwolle; Arne Slot. Vanmorgen vroegen we hem of zijn beslissing om te stoppen met voetballen en het succes van PEC Zwolle misschien met elkaar te maken hebben…

Ook was Erik Dijkstra te gast. Met hem hadden we het natuurlijk ook over het afgelopen voetbalweekend, maar ook over het programma Bureau Sport dat vanaf vanavond weer te zien is op Nederland 3 en hij maakte ook nog even bekend dat hij opnieuw vader zal worden. Hij verwacht in oktober samen met zijn vriendin Hester een zoon.

Naast Erik spraken we ook met Alwin. Want vanmorgen lazen we in de krant dat er steeds meer mensen met een alcoholslot rondrijden, en Alwin is er één van. Hij was op een bedrijfsfeestje dat net iets te gezellig was en dat kostte hem niet alleen bijna zijn baan en huwelijk, maar het leverde hem ook een alcoholslot op. Vanmorgen vertelde hij hoe hij met het lood in zijn schoenen aan zijn baas moest vragen of hij het slot in een auto van hem mocht laten installeren.

Tot morgen!
Mattie & Wietze