Na de wereldwijde hit 'Get Lucky’ in 2013 en de wat minder bekende opvolger ‘Lose Yourself to Dance’, lijkt het tijd te worden voor een nieuwe track van de Amerikaanse zanger en het Franse DJ-duo. En dat gaat volgens een video die Pharrell plaatste niet lang meer duren...

In een voorproefje van de videoclip van Pharrell en Daft Punk's nieuwe track 'Gust of Wind' zijn, als je goed kijkt, namelijk de helmen die de Franse DJ's altijd dragen te ontdekken. In de teaser, die maar 30 seconden duurt, zie je Pharell als boswachter door een bos lopen (te checken aan zijn hoed) en kijkt hij naar twee rotsen die verdacht veel lijken op de bekende helmen. Met een rol in de video van de derde albumtrack van G I R L waaraan Daft Punk meewerkte, hint de 'Happy'-zanger dat de nieuwe samenwerking snel als track wordt uitgebracht. Pharrell tweet hierover:


In de teaser wordt ook bekend dat regisseur Edgar Wright, bekend van films als Shaun of Dead en The World’s End, de clip regisseert. De video komt slechts een paar dagen na de videoclip van Pharrell’s tweede albumtrack 'It Girl'.

Wanneer de clip van ‘Gust of Wind’ uitkomt is nog niet bekend. Pharrell zelf zit nog middenin zijn tournee door Europa, vanavond en morgenavond treedt hij op in Frankrijk.