Close Qmusic

Adeleee

Pharrell over samenwerking Adele

Pharrell Williams heeft lovende woorden gesproken over zijn samenwerking met Adele. De jonge moeder stelt korte periodes van 20 minuten in voor hun werk in de studio. Op die manier balanceert zij werk en het moederschap. Adele is al een tijdje bezig met haar nieuwe album, nu opent Pharrell eindelijk over het schrijfproces.

In haar hectische agenda maakt ze 20 minuten vrij, legt Pharrell uit, "Ze geeft het aan je, sluit het af en gaat weg met haar prachtige zoontje - zo gaat dat." Toch heeft hij niets anders dan goede woorden voor de 'Someone Like You'-zangeres. "Ze is een geweldige schrijver. Als je luistert naar haar albums krijg je de intentie dat het leeft en ademhaalt."

Het nieuwe album zou eigenlijk eerder dit jaar moeten verschijnen, maar is verschoven naar september. Het zou het derde studio-album worden, als vervolg op de succesvolle albums 19 en 21.

Pharrell zelf komt volgende week ook met nieuwe muziek. Op 30 juni zal hij zijn nieuwe track 'Freedom' exclusief uitbrengen via de nieuwe streamingsdienst van Apple, Apple Music. Op Instagram deelde hij alvast een korte teaser:


Foto: ANP Kippa
 

Station Qmusic Qmusic Summer Qmusic nonstop Qmusic foute uur Qmusic Top 40 Playlist Berichten Kijk Volume
Maximize Minimize