De Q-snowcase 2014 is in volle gang! 40 Luisteraars zijn met een aantal dj's naar de Oostenrijkse sneeuw en elke dag schrijft één dj een blog vanuit de sneeuw. Vandaag, zondag 26 januari, beschrijft Q-dj Wietze de Jager zijn eerste keer tijdens de snowcase.

Q-snowcase blog: Wietze

Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open! Ik heb twee keer eerder op de ski's gestaan. Dat was twee keer tijdens een vrijgezellenfeest in een skihal in Duitsland. Daar waren maar weinig mensen die ook echt op de latten stonden, het ging vooral om de onbeperkte braadworst en bier. En oja, Mattie probeerde me van de week hier nog les te geven...

Bier en braadworst
En dan sta je ineens in Oostenrijk. Wat een ervaring. Een echte berg, echte après-ski en echte sneeuw. Nooit geweten dat het zo leuk is. Ik ben dit weekend al een paar keer de berg af geweest en op het moment dat ik dit schrijf, zit ik aan een pul bier met een broodje braadworst.

Naast mij zit Bart, hij heeft gewonnen en zit dus vijf dagen in een skioord waar alles geregeld is. Ik vraag Bart nu om deze reis in één zin samen te vatten. Bart: "Ja, te gek! Piste, worst, skipak, vakantie." Precies. Bart houdt wel van een biertje.

Wietze de Jager