Kai, Marc, Giorgio, Lars en Bas. Ze hebben allemaal één droom: radio maken bij Q-music. De talenten van Q-college, die door een strenge selectie (filmpje) van het opleidingsinstituut zijn gekomen, hebben de afgelopen maanden lessen gehad in alle facetten van radio. Met al hun opgedane kennis en ervaring hebben de talenten een demo gemaakt.

Nieuw op de radio
Op basis van hun demo hebben Kai en Lars het leuke nieuws gekregen dat zij radio mogen gaan maken in de nacht van Q-music. De overige talenten die in het opleidingstraject zaten, vallen helaas af. Wil je Kai en Lars aan het werk horen? Ze zullen vanaf komend weekend om en om radio gaan maken in de nacht van zaterdag op zondag (tussen 00.00 en 01.00 uur). Op zaterdag 29 maart zal bij Erik van Roekel (21.00-00.00 uur) de winnaar van Q-college 2014 bekend worden gemaakt.

Wanneer hoor ik wie?
De nieuwe talenten Kai en Lars zijn ieder drie keer een uurtje te horen op Q-music.
Kai: 15 februari, 1 maart en 15 maart
Lars: 22 februari, 8 maart en 22 maart

Ontdek hier meer over Kai en Lars.

Wat is Q-college
Q-college is het opleidingsinstituut van Q-music, dat nu jaar voor het derde jaar op rij nieuwe talenten heeft opgeleverd. Vorige winnaars Erik van Roekel en Marieke Elsinga hebben inmiddels beiden een eigen radioprogramma op Q. En ook Koen Hansen en Michiel Jurrjens komen voort uit Q-college en zijn regelmatig te horen op Q. Zo heeft Koen op zaterdag en zondag van 19.00 tot 21.00 uur een eigen programma. Inschrijvingen voor Q-college 2014/2015 starten na de zomer weer.