Als Q-member maak je extra kans op prijzen en heb je toegang tot exclusieve optredens die niet voor anderen toegankelijk zijn. Inmiddels zijn er meer dan 130.000 members en vonden we het hoog tijd om een paar mensen te verrassen.

Verrassing
In je Q-member profiel staat een aantal vragen zoals 'met welke BN'er zou je op een onbewoond eiland willen stranden?', 'waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?' en 'met welke Q-dj zou je wel eens romantisch willen dineren?'. Afgelopen vrijdag verrasten we 5 Q-members met een uitnodiging voor een romantisch diner met Mattie & Wietze. En natuurlijk mochten ze nog iemand meenemen.

DJ Diner
De gelukkige members Nina, Annique, Liz, Myra en Wietske hadden op de vraag met welke Q-dj ze wel eens zouden willen eten, geantwoord: Mattie, Wietze of... Mattie én Wietze. Die wens kwam vrijdag uit, maar dat was nog niet alles.

Backstreet Boys
Als Q-member kun je door middel van hartjes aangeven welke artiesten en welke liedjes je leuk vindt. Alle members die waren uitgenodigd voor het DJ Diner met Mattie & Wietze, hadden de Backstreet Boys een hartje gegeven op de site. Als extra verrassing mochten de dames na het romantische dineetje naar the Qube met de Backstreet Boys! Check snel de video en de foto's hierboven.

Alleen voor Q-members
Zo zie je wat er kan gebeuren als je Q-member bent! Het liken van je favoriete dj's, artiesten en liedjes kan dus geen kwaad. En het is belangrijk dat je jouw Q-member profiel up-to-date houdt, want stel dat je je telefoonnummer niet hebt ingevuld, hoe kunnen we je dan bellen met zo'n te gekke uitnodiging...?

Dus word Q-member als je het nog niet bent. En ben je al wel één van de 130.000 members? Zorg dat je profiel altijd klopt, want wie weet ben jij de volgende Q-member die een verrassing te wachten staat!