Het duurt waarschijnlijk nog tot eind juni voordat de Apple Watch officieel in Nederland verkrijgbaar is, maar de Q-music app is al helemaal klaar voor de populaire smartwatch van Apple. De Q-app voor iOS is compleet vernieuwd en vanaf nu ook te gebruiken op de Apple Watch. Daarmee is Q-music het eerste radiostation in Nederland met een app voor de Apple Watch.

In een polsomdraai
Met de app voor de Apple Watch is Q-music nu nog dichterbij, want met een kleine draai van je pols kun je zien welk nummer er op Q te horen is en is de livestream te starten en te stoppen.

iTunes en Spotify
De app van Q is er naast iOS ook voor Android en wordt constant doorontwikkeld op basis van de feedback van gebruikers. Nieuw in de laatste versie van de app is de mogelijkheid om gedraaide nummers direct toe te voegen aan je Spotify-playlist of te downloaden in iTunes. Daarnaast kan je gratis berichten (tekstberichten, foto’s, video en audio) sturen aan de dj’s in de studio en kun je ook een bericht terug ontvangen.

Foute Uur
De interactieve app van Q-music maakt het verder mogelijk om elke ochtend tussen 9 en 10 uur te bepalen welke nummers er gedraaid worden in Het Foute Uur. Elke stemronde kun je steeds kiezen uit twee ‘foute’ hits en het nummer met de meeste stemmen wordt direct daarna op de radio gedraaid.

Download
App jij 'm al? Download de Q-music app voor iOS in de App Store of de Android-versie in Google Play.