De website van Q-music is begin dit jaar compleet vernieuwd en dat is niet onopgemerkt gebleven. Q-music.nl is namelijk genomineerd voor Website van het Jaar.

70.000+ members
Sinds februari heeft de site een compleet nieuwe look én een hoop nieuwe functionaliteiten. Zo kun jij je als Q-member registreren op de site en inmiddels hebben ruim 70.000 mensen dat gedaan (and counting...). Als member kun je artiesten, liedjes, dj's en nieuwsberichten 'liken', meedoen met prijsvragen en gebruik maken van voordelen die voor anderen niet toegankelijk zijn.

Full responsive
Ook is de website 'full responsive', wat betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het grootte van je scherm. Het maakt dus niet uit of je Q-music.nl bezoekt op een desktop, laptop, tablet of op je mobiel.

Interactief
Uniek op de website is ook de interactieve module voor het Foute Uur. Elke dag tussen 09.00 en 10.00 uur kies je een uur lang steeds het volgende liedje. Het nummer met de meeste stemmen wordt direct daarna op Q gedraaid. Daarnaast maakt de site handig gebruik van je locatie voor het direct geven van het weerbericht in jouw plaats en de beste frequenties om Q-music te luisteren op de plek waar je je bevindt.

Stemmen maar!
Q-music.nl is genomineerd in de categorie 'Media & Entertainment'. De online stembussen zijn geopend en we zouden het super leuk vinden als je ook stemt: Breng hier je stem uit op Q-music.

Gestemd? Laat ons het bewijs zien en maak kans op de 6cd-box van de Top 500 van de 00's!