Q-music viert de zomer! Zo proberen we onze luisteraars de komende weken van alle gemakken te voorzien. Van een plek om even neer te ploffen in de zon tot een lekker ijsje voor de nodige verkoeling.

Zomerse bushokjes
De komende week staan er op verschillende plekken in Nederland wel heel unieke bushokjes. In Hilversum, Zandvoort en Leeuwarden kun je, terwijl je op de bus wacht, plaatsnemen op de zomerse strandstoel van Q-music. Uiteraard met de muziek van Q-music op de achtergrond!

Q-ijskar
Daarnaast rijdt de Q-ijskar de hele zomer door ons land om luisteraars te voorzien van een heerlijk ijsje. Dagelijks bezoekt de Q-ijskar verschillende plekken in Nederland en via een GPS-tracker kun hem live volgen.

bbQ
Wekelijks zal er een zomerse bbQ plaatsvinden met een live optreden van een bekende artiest. Zo was er eerder al de American bbQ met Dotan en de Surf bbQ met Krystl. Wij regelen het eten, drinken en de artiest, de luisteraars verzorgen de rest!

Q-top 500 van de Zomer
Op muzikaal gebied zenden we deze zomer ook weer de Q-top 500 van de Zomer uit. Een lijst met de állerlekkerste zomernummers op een rijtje. Jij bepaalt zelf hoe deze lijst eruit komt te zien!