Bij Q zijn Q-members belangrijk. Zo geef je hartjes aan jouw favoriete tracks, artiesten dj's en andere Q-members. Ook hoor je het laatste Q-nieuws als eerste, maak je kans op exclusieve prijzen en doe je mee aan Q-music-acties. Eigenlijk maken we Q-music dus een beetje samen met jou. En daar horen nog meer voorrechten bij!

#10's Afterparty - exclusief voor Q-members
Stemmen op Ben Saunders die het eerste seizoen van 'The Voice of Holland' moest winnen? In je 'Bavaria-jurkje kijken naar Jokertje, Matsoe Matsoe en Barbie in 'Oh Oh Cherso'? Die eerste track van Ed Sheeran, 1D of de Swedish House Mafia. Allemaal herinneringen van na 2010, oftwel... de 10's!

Vanaf Koningsdag (27 april) hoor je de hele week alleen de beste muziek uit de 10's op Q-music. En daar hoort natuurlijk een Afterparty bij, geheel in stijl :-). Daarom vieren we een klein 10's-feestje op vrijdag 1 mei. Je maakt niet alleen live de nummer 1 uit de lijst mee bij de Q-studio, ook regelen we een dj die 10's-hits draait, drankjes, hapjes en... een echte #Typisch10s quiz!

#Kom je ook?
We zouden het tof vinden als jij bij deze Afterparty bent op vrijdag 1 mei van 17:30 tot 20:00 uur in het Q-music-gebouw in Amsterdam. Natuurlijk zijn ook de Q-dj's erbij en maken we er samen met jou een feestje van!

#Hoe geef ik me op?
Samen met een vriend of vriendin naar de Q-top 500 van de 10's Afterparty? De toegang is gratis (minimaal 16 jaar), maar het aantal tickets is beperkt. Geef je hieronder dus snel op door jouw #Typisch10s foto te uploaden. Inspiratie nodig? Check ook even de #Typisch10s live wall!