Van een dikke vette Aston Martin tot aan een parachutesprong, van een waterscooter tot aan een speedboot. Rigby regelde voor de videoclip van hun nieuwste single 'Lighter' alles gratis.

Een paar weken terug reisde de Nederlandse band samen met schrijfster Heleen van Royen af naar Portugal. De jongens hadden geen budget voor een videoclip, dus ze hebben geprobeerd om alles gratis voor elkaar te krijgen. De hele clip is gefilmd met een GoPro camera op het hoofd van Heleen van Royen. In de video zie je dus alles door de ogen van de bekende schrijfster, die sinds het Q-hotel regelmatig wat tijd doorbrengt met Ribgy-drummer Bart.

Terwijl iedereen de afgelopen dagen op het strand, in de tuin of op het balkon zat om verkoeling te zoeken, waren de mannen van Rigby druk bezig met het monteren van hun videoclip. Nu is het zover en is-ie klaar. Check 'm hierboven!

Rigby was afgelopen donderdag nog te gast op het Q-dakterras bij Kristels Kampvuur. Daar speelden ze 'Lighter' ook live, check hier de beelden.