Vanaf april kruipt Rihanna in de huid van Tip, een tienermeid die samen met een buitenaards wezentje een komisch avontuur beleeft. We hebben het hier over de animatiefilm Home, waarvoor de 'FourFiveSeconds' de stem van een van de hoofdpersonages heeft ingesproken.

Maar RiRi heeft niet bepaald stilgezeten de afgelopen tijd. Zo heeft ze een zogenoemd conceptalbum voor de bioscoopfilm mogen ontwikkelen, waarvan ze gisteren een nummer uitbracht genaamd 'Towards The Sun', die kun je hierboven beluisteren!

Naar verwachting zal het album halverwege maart worden uitgebracht en zal het nog drie andere nummers van Rihanna bevatten. Ook zal er muziek van Charli XCX, Jennifer Lopez en Kiesza te vinden zijn op de plaat.

Jim Parsons

In de film speelt Rihanna samen met onder meer Jennifer Lopez, Steve Martin en Jim Parsons. Met de laatste, die veel mensen beter zullen kennen als Sheldon Cooper van The Big Bang Theory, is Rihanna in het doorgaans leven ook bevriend! Voor de film hebben zij samen een video opgenomen waarin de twee elkaar interviewen.