Drama in de rechtszaal! Chris Brown moest opdraven voor het proces over zijn taakstraf. Rihanna ging mee naar binnen, maar niet voordat ze een heftige discussie hadden op de gang...

Het Openbaar Ministerie verdenkt Chris ervan dat hij zijn taakstraf nooit heeft afgemaakt. Die straf kreeg hij voor het in elkaar slaan van Rihanna in 2009. “Chris zei dat ze niet naar binnen hoefde, maar Rihanna pakte hem vast en riep ‘ik ga naar binnen omdat je veranderd bent!’ Het maakte ze niet uit wie er aan het kijken was,” volgens een omstander.

RiRi zag er misschien heel kalm uit in de rechtszaal, maar het was zwaar voor haar. “Ze haalde steeds heel diep adem en trilde zelfs een beetje. Aan de ene kant was het een grote stap voor haar en Chris. Maar ze werd ook geconfronteerd met al die vreselijke herinneringen.”

Na al die tragische gebeurtenissen wil de ‘Stay’-zangeres settelen. “Volgens Rihanna is het nu eens tijd dat Chris zich gedraagt als een man en haar steunt.” Ze wil graag een aanzoek van hem, zodat het voor de hele wereld duidelijk is dat hij serieus is met haar.